Avís legal

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accés i l’ús de la pàgina web de LA BURRA TEX-MEX FOOD. L’accés i ús de la mateixa impliquen l’acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

El contingut d’aquesta pàgina pot ser modificat en qualsevol moment per part de LA BURRA TEX-MEX FOOD, sense necessitat de cap comunicació prèvia.

Responsabilitat sobre contingut i ús

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la pàgina web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els seus documents, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

LA BURRA TEX-MEX FOOD no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic.

LA BURRA TEX-MEX FOOD es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que [BOTIGA] ofereixi en aquesta pàgina web, incloent-hi els vincles a les xarxes socials de la botiga, i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal. Entre d’altres, però no exclusivament: difondre continguts o propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats com a delictes contra l’honor.

LA BURRA TEX-MEX FOOD eliminarà totes aquelles manifestacions que no respectin l’esmentat en el paràgraf anterior.

Limitació de la responsabilitat

LA BURRA TEX-MEX FOOD no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.

Protecció de dades

LA BURRA TEX-MEX FOOD compleix amb la normativa de protecció de dades. Només recollim les teves dades quan és necessari i només les que són indispensables, i, sempre que ho fem, t’informem adequadament de la recollida, i dels teus drets.

Enllaços cap a continguts de tercers

En aquesta pàgina web es poden incloure enllaços cap a altres pàgines. El contingut, condicions d’ús, polítiques de privacitat i resta de condicions d’aquestes pàgines són responsabilitat exclusiva dels seus titulars.

Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquesta pàgina web, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys, són titularitat de LA BURRA TEX-MEX FOOD

Tots aquells continguts dels quals LA BURRA TEX-MEX FOOD no en sigui la titular, seran inclosos a la pàgina únicament després d’haver obtingut el consentiment corresponent dels seus legítims titulars. En aquest darrer cas, es reflectirà l’autoria de manera que pugui identificar-se l’origen de la titularitat.

Queda prohibit utilitzar la marca de LA BURRA TEX-MEX FOOD en totes les seves variants, el programa de promoció de elteunegoci.cat i/o els seus projectes associats, per actuar en nom de LA BURRA TEX-MEX FOOD sense haver-ne acordat prèviament els detalls, i/o utilitzar el nom o la marca per a fins que no siguin expressament els de promoció elteunegoci.cat.

Política de galetes

Tota la informació sobre la política de galetes que es fan servir al web la trobaràs en aquest enllaç